ORDU / AYBASTI - Aybastı Halk Eğitimi Merkezi

May

Müdürümüz Sayın Hasan ACU Sağlık Caddesindeki Çeyiz Ürünleri Hazırlama Kursumuzu Ziyaret Ederek , Usta Öğreticimizden Çalışmalar Hakkında Bilgiler Aldılar. Kursiyerlerimizin Talep ve İsteklerini Dinlediler.

May

Müdürümüz Sayın Hasan ACU Merkez Mahallemizdeki Halk Eğitim Kursumuzu Ziyaret Ederek , Usta Öğreticimizden Çalışmalar Hakkında Bilgiler Aldılar. Kursiyerlerin Talep ve İsteklerini Dinlediler.

May

Müdürümüz Sayın Hasan ACU Çukur Mahallemizdeki Halk Eğitim Kursumuzu Ziyaret Ederek , Usta Öğreticimizden Çalışmalar Hakkında Bilgiler Aldılar. Kursiyerlerimizin Talep ve İsteklerini Dinlediler.

May

Müdürümüz Sayın Hasan ACU Beştam Mahallemizdeki Kuran-ı Kerim ve Geleneksel El Sanatları Kurslarımızı Ziyaret Ederek , Usta Öğreticilerimizden Çalışmalar Hakkında Bilgiler Aldılar.

May

İdarecilerimizden bilgiler alan müdürümüz ayrıca Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri Kapsamında Yapılacaklarla İlgili Değerlendirmelerde Bulundular .

Mrt

Müdürümüz Sayın Hasan ACU Kâğıt Rölyef Yapımı Kursunu Ziyaret Etti. Kursiyerlerimizin Talep ve İsteklerini Dinledi .

Mrt

Müdürümüz Sayın Hasan ACU El Sanatları Kursumuzu Ziyaret Ederek Satışa Hazırlanan Ürünleri İnceledi , Kursiyerlerimizin Talep ve İsteklerini Dinledi. Aybastı’mızı Belirlediğimiz Alanlarda Üretimin Merkezi Haline Getirme çabaları tüm hızıyla devam ediyor.

Mrt

Fatsa’da düzenlenen Klasik Yay Yıldızlar kategorisinde Okçuluk Kursu Kursiyerimiz Havluiçi Ortaokulu öğrencimiz Veysel Deniz Doğan üçüncü oldu. Öğrencimizi tebrik eder, emeği geçen Antrenörümüz Nihal Saygılıya ve kursumuza gerek malzeme desteği olsun gerek maddi ve manevi anlamda desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Beytullah GEÇTAN'a kursiyerlerimiz ve kurumumuz adina teşekkür ederiz .

Şbt

Açmış Olduğumuz Kuran-Kerim Kurslarımıza İlgi Yoğun Şekilde Devam Ediyor. Son Üç Yıl İçinde 1518 Kursiyerimiz Kurslardan Faydalandı ve Kuran Eğitimi Aldı… Alacalar AKFATMA Mevkiinde Kursu Başarıyla Tamamlayan Kursiyerlerimize Başkanımız Sayın Beytullah GEÇTAN ve Müdürümüz Sayın Hasan ACU Kuran-ı Kerim Hediye Ettiler . Desteklerinden ve hediyelerinden dolayı başkanımıza ve müdürümüze kurumuz adına teşekkür ederiz.

Şbt

Müdürümüz Sayın Hasan ACU Kur-an Kursumuzu Ziyaret Ettiler. Kursiyerlerimizin görüş  ve taleplerini dinlediler.

Şbt

Halk Eğitim Merkezimizde görevli usta öğreticilerle yürütülecek kurslarla ilgili, yapılacak eğitim faaliyetlerindeki iş ve işlemleri görüşmek üzere Müdürümüz Sayın Hasan ACU başkanlığında istişare toplantısı düzenlendi. Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hasan ACU da toplantıda bir konuşma yaparak usta öğreticilere her zaman her koşulda yanlarında olduğu mesajını verdi.

Şbt

Müdürümüz Sayın Hasan ACU Yaylaya En Yakın Mahallemiz Olan Çakırlı Düzağıl Mahallesinde Açmış Olduğumuz Kuran-ı Kerim Kursunu Ziyaret Ettiler. Kursiyerlerimizin Talep ve İsteklerini Dinlediler.

Şbt

Kaymakamımız ve daire amirlerimizin katıldığı " Okulum Temiz Belgesi " takdim töreninde , kurumumuz kriterleri sağladığı için Kaymakamımız tarafından Okulum Temiz Belgesi'ne layık görüldü. Sayın Kaymakamımız Murat KARNAP tarafından takdim edilen belgeyi Kurum Müdürümüz İsmail GÜLER tarafından teslim alındı.

Şbt

Müdürümüz Sayın Hasan ACU Başkanlığında Halk Eğitimi Merkezimizin Faaliyetlerinin Değerlendirildiği Toplantı Gerçekleştirildi. Kurum Müdürümüz  İsmail GÜLER tarafından  yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi.  2020- 2021 -2022 ve 2023 yılına ilişkin Hayat Boyu Öğrenme verilerinin detaylı değerlendirildiği toplantıda, 2023 yılında, kursların çeşitliliği ve kurslardan yararlanan vatandaşlarımızın sayısının çok iyi bir noktada olduğu belirtildi. Son Üç Yıl İçinde ; 804 Kurs ve 11854 Kursiyer olarak kayıtlara geçti. İlçe Müdürümüz sayın Hasan ACU memnuniyetini dile getirerek kurumumuza teşekkür etti. Daha fazla insanımıza ulaşma gayreti temennisiyle toplantı sona erdi.